“Älkää lopettako”

posted in: Yleinen | 4

“Älkää lopettako pupukahvilaa”

“Ihanaa, että tällainen on kahvila on olemassa”

“Ihanaa kun pidätte tällaista pystyssä”

Älkää4

Tuossa on muutama lausahdus mitä löydämme meidän palautelaatikoista sekä pupulan liitutauluseinältä suurinpiirtein kerran viikossa. Saamme asiakkailtamme paljon positiivista palautetta mm. asiakaspalvelusta, juomista sekä pupuista, mutta nämä muut viestit saavat minut pelkäämään, että osalla on huono ymmärrys siitä miten kahvila tai yritykset ylipäätänsä pysyvät pystyssä.

Me pysymme toiminnassa vain ja ainoastaan teidän asiakkaiden ansiosta. Asiakkaiden, jotka käyttävät heidän omaa omaisuuttaan saadakseen meiltä palvelua ja kokemuksia.

 

Tämä asiakas tietää mitä me kaivataan:

Älkää3

Haluammekin nyt, että kaikki te jotka haluatte meidän jatkavan toimintaa, olette aktiivisia ja kerrotte siitä kaikille.
Kirjoittakaa käynnistänne sosiaaliseenmediaan, vinkatkaa esim. lehtiin, radioon, televisioon sekä peruspuskaradioon miksi heidän kannattaa kiinnostua meistä.

Jos mielestänne meidän pitäisi saada lisää näkyvyyttä niin olkaa te meidän näkyvyys!

Emme ole karkaamassa mihinkään, niin kauan kun meillä on teidät rakkaat asiakkaat 🙂

4 Responses

 1. Aurinkoutu

  Asiakas ehkä tarkoitti kommentillaan, että voitte myös itse mainostaa yritystänne enemmän. 🙂

  • 3D Crush

   Juu niin mekin sen ymmärsimme 🙂
   Olemme olleet monessa lehdessä, sosiaalisessa mediassa, radiossa jne… valitettavasti vaan ei ihan ison kauppaketjun markkinointibudjettia ole, mutta olemme yrittäneet käyttää niitä kanavia mitkä toimivat meille parhaiten ja aina niiden valinta ei ole helppoa. Missä kanavissa meidän teidän mielestänne pitäisi näkyä enemmän?

 2. Mikael Murto

  Tampereelle muuttamassa ja en ollu khvilasta tietonen.

  Itsekkin olen yrittäjä ja tiedän mitä markkinointi pienenä yrityksenä on. Suosittelen teidän kohdallanne kokeilemaan jotain sellaista että lyötte kävijöille kampanjan päälle että ottavat kuvan vaikka tulostuksestaan ja jakavat sen tietyllä hashtagilla sosiaaliseen mediaan ja sit tarjoatte vaikka kerran viikossa/kuukaudessa pienen lahjakortin tai vaikka ilmaisen tulostuksen kyseisen viiko/kuukauden parhaalle kuvalle. Se on halpaa ja toimivaa markkinointia. 🙂

 3. Aino Koskimies

  Täällä ainakin on puskaradiossa 3Dcrush aiheena vähän väliä! Tänään ajattelin tuoda pari Turkulaista turisistia käymään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *